Over ons

Bloemsierkunst Weenink sedert 1886 een begrip in Groenlo en omstreken. Een winkel met een rijke historie waar de liefde voor het bloemenvak en kwaliteitsbloemen centraal staan.
In onze winkel aan de Beltrumsestraat in Groenlo presenteren wij u een totaal beleving van bloemen, planten,  potterie, vazen, antiek, objecten etc.
U vind hier een prachtig boeket om cadeau te geven, of juist voor uzelf, die aparte bloem die alles zegt, of juist voor dat ene mooie vaasje.
En mist u juist dat vaasje, die mooie pot of dat bijzondere stuk, bij ons vind een ruim assortiment met bijzondere vazen, potterie, en objecten voor thuis of als cadeau.
Planten vind u in alle soorten en maten, met of zonder bijpassende pot maar altijd met een passend advies.

Om ervoor te zorgen dat planten, bloemen, objecten, vazen en potten zo perfect mogelijk tot hun recht komen in uw interieur, op uw balkon of terras; kunt u bij ons altijd vrijblijvend advies krijgen bij u thuis of op uw bedrijf.

Bloemen zijn er voor iedere gebeurtenis in het leven. Verjaardag, geboorte, huwelijk, goedmakertje, zomaar, overlijden; alles kunnen wij voor u maken.
U kunt bij ons  te recht voor boeketten in verschillende prijsklassen. We kunnen de bloemen ook bij u thuis bezorgen. Wanneer het in de regio is hebben we een bezorgdienst en voor verder in het land werken we met de Fleurop organisatie of met een speciale koeriersdienst.

Graag zijn wij ook uw zakelijke bloemenpartner. Informeer naar de mogelijkheden en speciale zakelijke services.